• 1403/12/25 - 10:17
  • - تعداد بازدید: 78
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با هدف افزایش تولید محصولات کیفی منطبق با استانداردهای جهانی صورت گرفت:

امضای تفاهم‌نامه سازمان دامپزشکی کشور و انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ ایران

در راستای ارتقای کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت محصولات گوشت مرغ، تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان دامپزشکی کشور و انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ ایران امضا شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در راستای ارتقای کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت محصولات گوشت مرغ، تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان دامپزشکی کشور به نمایندگی علیرضا رفیعی‌پور و انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ ایران به نمایندگی غلامعلی فاروغی امضا شد.

 

این همکاری با هدف نظارت بهداشتی بر حلقه‌های مختلف تولید یکپارچه گوشت مرغ، تسهیل تولید محصولات ایمن و صادراتی و اجرای استانداردهای بین‌المللی مانند  HACCP، GMP  و GHP صورت گرفت.

 

از اهداف اصلی این تفاهم‌نامه می‌توان به رعایت قوانین جاری کشور، ایجاد وحدت رویه در امور اجرایی، توسعه صادرات پایدار و به‌روزرسانی برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و... اشاره کرد.

 

براساس یکی از مفاد این تفاهم‌نامه طرفین متعهد شدند با استفاده از تمامی امکانات موجود، شرایط لازم برای صدور پروانه‌های بهداشتی و افزایش تولید محصولات کیفی منطبق با استانداردهای جهانی را فراهم کنند.

 

  • گروه خبری : اخبار روز,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 195287
کلمات کلیدی
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید